BAAS IN KAAS

Ik ben Bart Captein, Kaasmeester bij Kaashuis Tromp Heemstede. In deze winkel van mijn ouders ben ik tussen de kazen groot geworden. De passie voor kaas zit er van kleins af aan in. Tijdens het werk krijgen we ontzettend veel leuke vragen over kaas, deze wil ik graag met iedereen delen in mijn eigen blog.
Baas in Kaas

Kaas kan ook tijdens je zwangerschap!

Zwanger zijn is een feestje! En wat is een feestje zonder kaas? Juist! Dat feestje wil je niet meemaken. Ik vertel je graag wat er allemaal mogelijk is, geloof mij, er is veel meer mogelijk dan je nu denkt!


Tromp Kaas

Graskaas

Zodra het lente wordt en de koeien weer buiten in het veld staan krijgen we er weer zin in, graskaas. Waarom moeten we daar nog zo lang op wachten? Ik leg het je graag uit in mijn nieuwe blog.

graskaas